Photoshop grundkurs Värnamo

Datum/Tid
torsdag, 21 februari - torsdag, 4 april
18:00 - 21:00

Kategorier


Photoshopsutbildning Värnamo lär dig redigera bilder

Photoshopsutbildning Värnamo vänder sig till dig som fotograferar eller bara har en önskan om att få lära dig efterbehandla dina bilder. Du behöver inga speciella förkunskaper för att vara med i denna grundkurs i Photoshop. Du får lära dig hantera verktygen, enklare friläggningar och färgretuscher. Vi går igenom lagerfunktionen för att kunna kopiera ihop bilder på ett snyggt sätt. Egen dator, mus eller ritplatta medtages. Viktigt att datorn är uppdaterad och har Photoshoplicens, vi använder Photoshop 2019. Har du inte redan ett Creative Cloud abonnemang så är det lätt att teckna på Adobe.

Fotoredigering med Photoshop ger dig möjligheter!

Bildredigering med Photoshop tar dina foton till en ny nivå. Resultatet med efterbehandling av fotografierna ger fina bilder som sticker ut. Oavsett om du ska skriva ut bilder, använda dem digitalt till canvastavlor eller bara framkalla bilder är Photoshop ett betrott redigeringsprogram av professionella fotografer. Nu kan du också lära dig redigera bilder med Photoshop i vår studiecirkel. Studiecirklarna hålls i samarbete med Studieförbundet Vuxenskolan. Vi startar nya kurser löpande under året i Alvesta, Värnamo och Växjö i små grupper om 4-6 deltagare för att alla ska ha möjlighet att nå cirkelns uppsatta mål.

Inställningar i Photoshop på MediaTrickets Youtubekanal!

Om bildredigeringscirkeln med MediaTricket

Vi träffas vid fyra tillfällen och börjar från grunden med genomgång av verktygsfält, menyer, snabbkommandon och inställningar. Mellan träffarna jobbar du på egen hand med det vi lärt oss vid respektive träff. Cirkeln anpassas för deltagarnas nivå och målsättning. Med hjälp av kunskapen från cirkeln kommer du att kunna hantera dina bilder med lagerfunktionen, frilägga och enklare retuschering. Kan du redan grunderna så finns möjlighet att börja fortsättningscirkeln med detsamma.

Photoshop fortsättningskurs

Välkommen med frågor

Välkommen att deltaga i våra kurser. Har du några frågor eller funderingar så maila gärna cici@mediatricket.se vi återkopplar så snart vi har möjlighet. Välkommen med din bokning av Photoshop grundkurs.

Photoshopsutbildning Alvesta

Photoshop grundkurs Värnamo

Bokningar

Bokningen är stängd för detta evenemang.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *