Bildredigering och bildbehandling

Era bilder kommer till sin fulla rätt med vår bildredigering

MediaTricket är en retuschstudio baserad i Skåne med fokus på allt inom bildredigering. MediaTricket gör bilder som kan öka din försäljning och förse dig med totallösningar inom media.

Vi löser alla typer av bildbehandling för hemsidor, sociala medier och tryck. Med andra ord ser vi oss som ett verktyg för fotografer, företag och kreatörer som vill få ut det mesta av sina bilder.

Vi hjälper dig gärna med originalproduktion och kreativa lösningar både för tryck och digitala medier. Vill du veta mer? Hör av dig till oss! Har du ingen färdig idé eller skiss? Maila eller ring för förslag på upplägg.

bildredigering

Vi har stor erfarenhet av bildredigering och layout, vi bearbetar era bilder så att de passar perfekt för er trycksak och hjälper till att förstärka ert budskap. Med repro så uppnår du den där perfekta bilden på det papper eller med den tryckmetod som du har valt. Vi tänker hela vägen fram till cmykad bild fast vi retuscherar i RGB.

Vi har stor erfarenhet av att göra layouter och kan även bearbeta era bilder så att de passar perfekt för er trycksak och hjälper till att förstärka ert budskap. CMYK, pdf, RGB, ai, Raw, tiff, PMS, jpg, eps, png , gif, PSD…..Det är inte lätt att hålla koll på alla format och inställningar som finns för bilder och färg. Vi ser till att ni får rätt format för optimalt tryck och digital kommunikation.


Vårt arbete inom bildredigering kan exempelvis handla om:

TA BORT OCH LÄGGA TILL FÖREMÅL — ta bort oönskade detaljer i bilden eller lägg till objekt som du vill förbättra bilden med.

OMFÄRGNING ELLER FRAMHÄVA FÄRGER — förstärk utvalda detaljer eller färga om olika objekt.

FRILÄGGNING — det är ofta önskvärt att avlägsna objektet från sin bakgrund, en så kallad friläggning.

PORTRÄTTREDIGERING  — jämna till huden och göra vitare tänder t ex.

FÄRGBALANS OCH LJUSHET — vi hjälper er med foton som blivit ex för mörka och grå så att de blir snygga i alla medier.

BILDER FÖR TRYCK — vi ser till att era bilder är redo för tryck, med rätt upplösning och profilinställningar.


Kontakta oss om du är intresserad av våra tjänster eller vid frågor

[contact-form-7 id=”413″ title=”Liggande formullär”]