Workshop Photoshop

Workshop Photoshop

MediaTrickets Workshop Photoshop

MediaTrickets Workshop Photoshop är för dig som kanske inte kan eller vill gå kurs. Vår Workshop Photoshop är ett stöd för dig som har frågor och funderingar om hur du kan använda Photoshop för just ditt behov. Tillsammans jobbar vi med dina egna bilder och gör lösningar för just din webbutik eller hemsida. Vi kan också komma till ditt företag om behov finnes. Vi jobbar i  det senaste Adobe Photoshop och du kan ladda hem det här Creative Cloud abonnemang.  Vid vår Workshop kan vi även jobba i äldre versioner.

Varför behövs bildbehandling?

Med dagens ökande mängder av webbutiker och ökad näthandel blir det viktigare att ha riktigt bra bilder på webben. Öka försäljningen med bilder som lyfter din webbutik eller hemsida. Bilder som sticker ut och samtidigt återger rätt färg på ex produkter som finns i webbutiken. 

Vad vi gör på Workshop Photoshop

Vi kan lära dig att frilägga, ta bort bakgrunden, på dina egna produktbilder.  På ett enkelt sätt går vi igenom enklare bildredigering, så bilden får rätt uttryck och skärpa. Vi hjälper dig att få rätt format och upplösning på dina bilder så att de passar just dina behov.  Vi har jobbat i många år med just produktbilder och har massor med tips och lösningar för att få bästa resultat med minsta arbete och samtidigt spara både tid och pengar. Du kan läsa mer här vad som kan göras med bilder till webbutiken Bildredigering och bildbehandling

 

Vi har även workshop i grundläggande InDesign

Workshop Photoshop kostar 400 kr/timme inklusive moms. Förfrågan om lediga tider kan du göra i formuläret nedan.