Aktuellt för MediaTricket!

Photoshopkurser och workshop i Photoshop!

Photoshopkurser och workshop i Photoshop startar nu i Helsingborg. Det kommer att finnas en grundkurs för nybörjaren och en fortsättningskurs för den som har lite grunder i Photoshop och vill lära sig lite mer avancerade övningar. I vår workshop jobbar vi med just ditt material eller vad just du vill lära dig. Vi lär dig att frilägga bilder, dvs vi tar bort bakgrunden från dina produktbilder. På ett enkelt sätt går vi i genom enklare bildredigering. Vi hjälper dig att få rätt format och upplösning på dina bilder. MediaTricket har jobbat i många år med just produktbilder och därför har vi massor av tips och lösningar för bästa resultat. Vi har jobbat med kunder som IKEA, Ellos, Jotex, AJ-produkter, Svenska Hem, EM möbler för att nämna några. Läs mer här om redigering: Bildredigering och bildbehandling

Bli din egen designer

Vad har du för designprojekt på gång? Ska du göra banners, förpackningar, affischer eller bilder till webben? Photoshop är början till allt. Därför att med detta professionella redigeringsverktyg kan du göra enkla redigeringar eller total omvandling av dina bilder. Man kan beskära, ta bort objekt, retuschera och skriva text. Här kan vi kombinera foton och text, arbeta med masker och lager för att skapa helt nya bilder. Vi hjälper dig på ett enkelt och tydligt sätt att bli bäst på Photoshop. Vi varvar teori med praktiska övningar så att du enkelt kommer in i Photoshops underbara värld. Som ett resultat av våra kurser kan du släppa loss fantasin, Photoshop gör det möjligt. Bli en proffsig Photoshoppare du också!

Varför behövs bildbehandling?

Med dagens ökande mängder av webbutiker och ökad näthandel blir det allt viktigare att ha riktigt bra bilder på webben. Därför gäller det att ha bilder som lyfter din webbutik eller hemsida. Bilder som sticker ut och samtidigt återger rätt färg på ex produkter som finns i webbutiken. Öka försäljningen med rätt bilder!